е математик по образование, но от повече от 20 години се занимава с

...
е математик по образование, но от повече от 20 години се занимава с
Коментари Харесай

#2020: Любомир Аламанов и годината на кризите, в която много маски паднаха

е математик по обучение, само че от повече от 20 години се занимава с връзки. В момента е ръководещ сътрудник в SiteMedia Consultancy, само че другояче е почитател на World of Warcraft и научната фантастика. Неведнъж сме споделяли негови фейсбук постове по настоящи тематики и няма по какъв начин да не го попитаме – по какъв начин самият той ще запомни тази преломна за всички ни година и какво чака от идната.

Как ще запомните 2020 година?

Любомир: Няма по какъв начин да се подмине световната пандемия. Коронакризата е невиждано събитие за нашите генерации. Много хора изгубиха живота си. Много бизнеси инкасираха загуби. Геройства на лекари, медицински сестри, учители. Неадекватност на някои политици. Изобщо рецесиите са доста добър тест за всички. Показват същинските лица, смъкват маските. Другото, с което ще запомня 2020 година е политическата рецесия и митингите. И там доста маски паднаха, доста истини се разкриха . Изобщо – цялата година си беше като полигон по спешен мениджмънт.

Какъв е най-важният урок за вас през тази година?

Любомир: Както постоянно, главният урок е, че хората са най-важното . Хората са с нас в положително и зло, дружно решаваме проблемите, дружно се изправяме против рецесиите, дружно търсим нови пътища, дружно посрещаме всичко. Заедно .

Кой е символът/думата на 2020?

Любомир: Някои биха споделили „ рецесия “. Все отново в световна пандемия, а и при толкоз ярки митинги, рецесията беше наш главен сателит. Но аз избирам „ смяна “ . Защото от нас зависи по какъв начин ще приемем всичко протичащо се към нас, по какъв начин ще продължим и какво бъдеще ще изградим.

Какво очаквате от 2021?

Любомир:  Надявам се да има адекватност. Адекватност от политиците, с цел да взимат рационални решения. Адекватност от всички нас , с цел да преминем през тези турбулентни времена с минимални жертви.

Какво е вашето благопожелание за Новата година?

Любомир:  Да имаме успокоение и мъдрост. Спокойно да приемем смяната, която световната пандемия постанова над живота ни. И умно да избираме на кого да се доверим да ни съставлява .

 
#2020: Богдана Трифонова и годината, която не желае да запомни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР